• html5 slider
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
responsive slider by WOWSlider.com v8.8
Home > Delivery > Support Equipment
              English Deutsch Nederlands

Support Equipment

Dutch Dredgers biedt een brede keuze aan dredging support equipment. Deze producten zijn een waardevolle aanvulling voor uw prestaties. Maak een keuze uit onze standaard producten of vraag ons om een voorstel om speciaal voor u een product te ontwerpen.
         
Dutch Dredgers Hydraulic Power Pack   Dutch Dredgers Amphibian Buggy   Dutch Dredgers Workboat Zodiac

Hydraulic Power Pack

 

Amphibian Buggy

 

Workboat

Dutch Dredgers pdf download
 
Dutch Dredgers pdf download
 
Dutch Dredgers pdf download

De diesel- of elektrisch aangedreven hydraulisch aggregaat heeft verschillende hydraulische circuits en functies. Dit apparaat is uitgerust met een tank diesel en olie. Deze robuuste constructie kan direct of op afstand worden aangestuurd. Deze units zijn bruikbaar voor submersible dredge pompen, cutter heads en overige hydraulische apparatuur.

 

De Amphibian Buggy EAB150 is een voertuig wat een lading van 15.000 kg kan vervoeren over droge bodem, modder, vegetatie en kan drijven op water. Zij kan in een steile hoek van 45┬░ zandduinen beklimmen, op de wal of komen of een aanhangwagen op rijden. Het middelpunt van de zwaartekracht wordt laag gehouden door brandstoftanks onder dek. Dit maakt deze crawler veilig op water en kan er een helikopter op landen. Op het dek is het mogelijk om een hydraulische aangedreven machine zoals een boor, kraan, pomp of andere unit te installeren. De crawler wordt aangedreven door hydrauliek in 2 speed modes met joysticks in de cabine of afstandsbediening.

 

Deze staal of aluminium werkboot stelt u in staat zeer veilig op het water te werken. Zij blijft zeer stabiel, zelfs wanneer u werkt op de zijden van de boot. De vijf waterdichte compartimenten maken deze boot nauwelijks te zinken en het dek van de boot is boven water niveau om het droog te houden. Op de zijden van de boot is het mogelijk om haken of bolders te bevestigen. De power van dit compacte vaartuig is afkomstig van een optionele buitenboord motor tussen de 15PK en 25HP.

Dutch Dredgers More Information   Dutch Dredgers More Information   Dutch Dredgers More Information
         
         
Dutch Dredgers Booster Set   Dutch Dredgers Winch   Dutch Dredgers Dredge Drive

Booster Set

 

Winch

 

Dredge Drive

       
Dutch Dredgers pdf download

Onze booster-eenheden zijn diesel, elektrisch of hydraulisch aangedreven. Deze eenheden kunnen op afstand worden bestuurd en data informatie zichtbaar maken.

 

Wij kunnen handmatige, hydraulische en elektrische lieren ontwerpen. Om een geschikte lier voor u te ontwerpen, onderdelen of de volledige lier te leveren, willen we graag het doel en de capaciteit weten.

 

Deze Dredge Drive wordt gebruikt op de Dutch Dredgers Dredge Pump (dredger) of Dutch Dredgers Submersible Dredge Pump. De weergeven parameters van de Dredge Drive controleren het baggerproces voor de meest effici├źnte productie.

Dutch Dredgers More Information   Dutch Dredgers More Information   Dutch Dredgers More Information