• html5 slider
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
responsive slider by WOWSlider.com v8.8
Home
              English Deutsch Nederlands

Dutch Dredgers

Wij ondersteunen onze klanten door het engineeren van dredger designs maar ook met de levering van kant en klare baggerschepen of componenten.

Wanneer u op zoek bent naar technisch advies, dredger ontwerp (van zelf te bouwen dredger) of gewoon bagger onderdelen, stop met zoeken! Wij bieden u meer dan 20 jaar dredger productie ervaring om u van de beste oplossing te voorzien. Onze ontwerpen worden gebruikt over de hele wereld. Stop met de verzending van stalen boxen over de wereld en bespaar transportkosten door te produceren op een lokale shipyacht of workshop.

         
Dutch Dredgers Engineering & Designs   Dutch Dredgers Consultancy & Support   Dutch Dredgers Delivery Dredge Components

Engineering & Designs

 

Consultancy

 

Delivery

         

Kies de beste oplossing voor u zoals water-jet, cutters, air-lift of grab dredgers en selecteer een prefab ontwerp of vraag een op maat gemaakte dredger aan. Van werktekeningen tot handleidingen.

 

Wij bieden ondersteuning in het realiseren van uw plannen en ideeën. Vraag ons naar de mogelijkheden in project assistentie, training, selectie en levering van essentiële onderdelen en research & development.

 

Wij kunnen u ondersteunen in de levering van passende dredge componenten zoals Pompen, Cutter heads, Floats of support equipment zoals Hydraulic Power Packs, werkboten of transport uitrusting.

Dutch Dredgers More Information   Dutch Dredgers More Information   Dutch Dredgers More Information